Почесний консул Республіки Сьєрра-Леоне в м. Києві

Відбулася зустріч делегації Республіки Сьєрра-Леоне за участі Почесного консула Людмили Русаліної з заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталією Микольською

13 жовтня 2016 року у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України відбулася зустріч делегації Республіки Сьєрра-Леоне за участі Почесного консула Республіки Сьєрра-Леоне в м. Києві Людмили Русаліної з заступником Міністра – Торговим представником України Наталією Микольською.

У ході зустрічі учасники обговорили питання експорту/імпорту, розвитку торгівельно-економічних відносин, цінової, тарифної та податкової політики, інвестицій, росту торгівельного обігу між країнами, а також перспективи розширення ринків збуту.

"Ми не лише визначили галузі для співпраці, а й домовилися про наступні кроки. Чітко встановили, що хочемо робити наступного місяця, за два місяці. До кінця року ми будемо мати конкретні домовленості", - зазначив Міністр сільського, лісового господарства і охорони продовольства Республіки Сьєрра-Леоне Монті Патрік Джонс.

Почесний консул Республіки Сьєрра-Леоне в м. Києві Людмила Русаліна відмітила, що Сьєрра-Леоне може стати «широкими дверима» для бізнесу України і в інших африканських країнах.

 

Джерело - UBR

Фото надані Прес-службою Мінекономрозвитку